Hutbankie
Image default
Financieel

Kun je huur betalen met een lening?

Het snelle antwoord? Ja. Maar misschien wilt u eerst andere opties verkennen. Deze opties staan op https://geld-lenen-zonder-bkr.com/ met een paar goede aanbieders. 

Miljoenen mensen hebben gezien dat hun inkomen een deuk opliep in de loop van de pandemie van het coronavirus. Als u een van hen bent, heeft u misschien moeite om uw rekeningen te betalen, vooral uw huur, omdat dit waarschijnlijk een van uw grootste maandelijkse uitgaven is. Misschien denkt u er zelfs aan om geld te lenen om uw huurbetalingen te dekken. Het goede nieuws is dat je met een persoonlijke lening voor elk doel geld kunt lenen. Als u er dus een afsluit, kunt u dat geld gebruiken om uw huur en eventuele andere rekeningen waarmee u worstelt te dekken. Maar voordat u een persoonlijke lening aanvraagt, is er wellicht een betere oplossing voor uw financiële problemen.

Neem contact op en vraag om hulp

Een persoonlijke lening is niet schadelijk voor uw kredietscore op dezelfde manier als creditcardschulden, op voorwaarde dat u uw maandelijkse betalingen op tijd doet. Maar een persoonlijke lening kost je geld aan rente, ook als je een redelijk tarief weet te krijgen over het geleende bedrag. Bovendien zijn er afsluitkosten verbonden aan het afsluiten van een persoonlijke lening, en die variëren van kredietverstrekker tot kredietverstrekker. U mag echter tot 8% van uw leenbedrag in rekening worden gebracht. Dus als u bijvoorbeeld € 8.000 leent, zou u € 640 aan vergoedingen kunnen verwachten. Wil je meer van deze bedragen zien? Kijk dan even op https://minilening-zonder-bkr.nl/ hier hebben we namelijk meer bedragen staan. 

Omdat er nadelen zijn aan het afsluiten van een persoonlijke lening, loont het voordat u er een aanvraagt om uw huur te vergoeden. om met uw huisbaas te praten over de ontberingen waarmee u wordt geconfronteerd en om speelruimte te vragen. Als u nog steeds in een bepaalde hoedanigheid werkt, bijvoorbeeld uw uren zijn verminderd, kunt u zich misschien maar € 700 per maand veroorloven in plaats van de € 1.200 die u normaal betaalt. Als dat het geval is, vraag dan of uw huisbaas € 700 als volledige betaling accepteert totdat uw werkuren toenemen. Of vraag nu om € 700 per maand te betalen en haal die ontbrekende € 500 per maand in zodra uw omstandigheden verbeteren. Er zijn een aantal regelingen waarmee uw huisbaas akkoord kan gaan, dus het is de moeite waard om dat gesprek te voeren.

Een andere optie is om te kijken of u in aanmerking komt voor pandemische verlichting van andere rekeningen, waardoor er meer geld kan vrijkomen om uw huur dekken. Uw nutsbedrijf kan u bijvoorbeeld toestaan om betalingen voor een bepaalde periode uit te stellen, net als uw autoleningbeheerder, en die speelruimte zou het mogelijk kunnen maken om uw huur volledig te betalen.

Eén ding om te behouden in gedachten is dat hoewel uw huisbaas misschien met u wil samenwerken terwijl u financiële problemen ondervindt, ze mogelijk ook afhankelijk zijn van uw huurbetalingen om hun eigen hypotheek te dekken. Hoewel sommige huurwoningen eigendom zijn van grote beheermaatschappijen, zijn veel eigenaren van onroerend goed huisbazen die hun brood verdienen met huurinkomsten en die zelf niet kunnen betalen.

Hoe vind je de juiste lening

Als uw huisbaas niet bereid of niet in staat is om met u samen te werken aan huur en u geen andere opties voor verlichting heeft, kunt u een persoonlijke lening aanvragen om uw huisvestingslasten bij te houden. Maar voordat u eropuit gaat en een standaard persoonlijke lening aanvraagt, overweeg in plaats daarvan een lening tegen coronavirus. Deze leningen verschillen op een aantal punten van gewone persoonlijke leningen.

Met name moeilijke leningen:

  • Zijn vaak kleiner, variërend van €500 tot €5.000, terwijl gewone persoonlijke leningen dat wel kunnen. komen met een hoger leenminimum dan u wilt

  • Bieden doorgaans meer concurrerende rentetarieven

  • Hebben doorgaans flexibelere betalingsvoorwaarden

  • Zijn ontworpen voor mensen die kunnen bewijzen ze hebben inkomsten verloren tijdens de pandemie (terwijl een vast inkomen uw kansen vergroot om goedgekeurd te worden voor een persoonlijke lening)

Als u niet in aanmerking kunt komen voor een lening tegen coronavirusproblemen, persoonlijke lening is zeker een redelijke keuze, maar het kan lonend zijn om eerst de eerste aan te vragen, vooral als je niet zoveel hoeft te lenen. Als je bijvoorbeeld onlangs minder uren op je werk hebt gewerkt, maar je manager verwacht dat je in april weer voltijds werkt, heb je misschien maar hulp nodig voor drie maanden huur. In dat geval kan een lening tegen moeilijkheden beter passen op basis van het bedrag dat u moet lenen en de gunstigere voorwaarden die u op uw lening zelf krijgt.

Verstandig lenen

Wanneer u een persoonlijke lening afsluit, kunt u dat geld voor elk doel gebruiken. Je zou een persoonlijke lening kunnen afsluiten om een tv te kopen, op vakantie te gaan of kleding te kopen (hoewel lenen voor deze doeleinden niet wordt aanbevolen). Het is dus meer dan mogelijk om geld te lenen om je huur bij te houden. Zorg er wel voor dat u uw opties voor verlichting onderzoekt voordat u uw schuld moet verhogen. Zelfs leningen voor ontberingen van het coronavirus brengen rente in rekening (en sommige brengen mogelijk afsluitingskosten in rekening, hoewel sommige niet). En hoewel u niet zoveel betaalt als voor een gewone persoonlijke lening, kunt u het beste alle extra kosten vermijden als u het financieel moeilijk hebt.

 

https://minilening-zonder-bkr.nl/leningen-aanvragen/150-euro-lenen-snel/