Hutbankie
Image default
Financieel

De perfecte studielening voor studenten

Een studielening krijgen

In elke fase van je leven kun je hogere studies plannen voor een lonende carrière. De kosten van het hoger onderwijs aan topinstituten zijn het afgelopen decennium met bijna 15% gestegen. U heeft mogelijk geen geld om uw loopbaanprogramma te financieren voordat u een baan krijgt. Na het afronden van je opleiding en plaatsing is het aflossen van de lening dan binnen je mogelijkheden. Met een studielening kun je carrière ambities nastreven die anders misschien niet mogelijk waren geweest.

Wat kan het voor jou gemakkelijk maken om een studielening te krijgen? Wat is het netto werkkapitaal dat je wil besteden. Als je voldoet aan de criteria voor een studielening, kan het krijgen van een lening voor hogere studies een kwestie van slechts een dag zijn. Lees verder om de voordelen van een onderwijs lening te kennen

Krijg toegang tot geaccrediteerde hogescholen

De meeste topinstituten hier en in het buitenland hebben een financiële cel die studenten helpt bij het verkrijgen van onderwijs leningen op gemakkelijke voorwaarden. Top colleges hebben lucratieve plaatsingsmogelijkheden voor alle geselecteerde studenten. Banken kunnen gemakkelijk leningen verstrekken aan studenten van erkende hogescholen vanwege de terugbetalingsgarantie.

Verbeter uw kredietscores

U kunt uw kredietscores verbeteren door het onderhoud van leningen en creditcards. Dit kan de eerste keer zijn dat u gebruikmaakt van een lening en uw kredietscore bestaat nog niet. Begin met het gebruik van een creditcard, aangezien creditcard terugbetalingen ook rekening houden met individuele kredietscores. Groot is voordeel is dat je in buitenland creditcard gebruiken kunt.

Regel voor onderpand of garantsteller

Meestal als u gebruikmaakt van studieleningen tot 10000 euro, mag u geen back-up nodig met onderpand of beveiliging. Als je echter hogere bedragen nodig hebt, neem dan contact op met je voogden voor beveiliging en borgsteller.

Word een werkende professional

Je kunt zelfs overwegen om hoger onderwijs te volgen terwijl je werkt of nadat je bent afgestudeerd. een paar jaar werkervaring. In bijna alle topopleidingen worden deeltijd cursussen voor werkende professionals gegeven. Veel gerangschikte hogescholen in het land en in het buitenland kennen een gewicht toe aan werkervaring voor verschillende cursus programma’s.

Werkervaring verschaft niet alleen geld voor het volgen van cursus programma’s, maar verbetert ook de geschiktheid om geselecteerd te worden. Door een werkende professional te worden, kunt u ook meer in aanmerking komen voor een lening voor hoger onderwijs.

Lees ook:

Een lening voor onderwijs aanvragen

U kunt vraag een studielening aan via de cel voor financiële bijstand van uw hogeschool als uw hogeschool lening bijstand aanbiedt. U kunt ook online studieleningen aanvragen via een aggregators platform na het vergelijken van beschikbare lening aanbiedingen. De volgende documenten zijn vereist op het moment van de aanvraag van een studielening

  • Toelatingsbewijs college

  • Identiteitsbewijs

  • Adresbewijs

  • Andere documenten indien van toepassing

 

https://spaarbuidel.nl/creditcard/