Hutbankie
Image default
Financieel

Koop Bitcoins met contant geld – het vinden van de beste manier om munten online te kopen

De eerste stap om bitcoins te kopen, is te begrijpen waarom je ze in de eerste plaats wilt ruilen. Er zijn veel voordelen van het kopen op deze manier, maar eerst en vooral moet je begrijpen dat je niet hoeft te vertrouwen op banken of andere financiële instellingen om je geld te krijgen als je het nodig hebt. Je kunt de meeste van de munten verkrijgen die je wenst door te handelen op dezelfde manier als je een andere vorm van valuta krijgt. In feite kun je zelfs een hele verscheidenheid aan munten in verschillende landen krijgen en deze zullen minder zijn dan de kosten van een enkele Amerikaanse bok.

  

Hoewel het in het begin gecompliceerd lijkt, is de waarheid dat het echt vrij gemakkelijk is om aan de slag te gaan. Ten eerste moet u leren hoe u wordt geverifieerd, aangezien alleen goedgekeurde websites van de overheid u de identiteit van de koper laten verifiëren. Nadat je jezelf hebt geverifieerd, ben je klaar om je eerste paar bitcoin-transacties te maken.

 

De reden dat u uzelf moet verifiëren is dat u uw telefoonnummer als uw straatadres moet verifiëren, zodat het bedrijf de verificatiecode naar u kan verzenden. Nadat de verificatiecode is ontvangen, is de transactie voltooid en kunt u genieten van de vrijheid van het kopen van een aantal munten in elk land waarmee u dit kunt doen. Het is belangrijk om op te merken dat sommige landen geen uitwisselingscentra hebben en u in plaats daarvan kunt verifiëren op telefoonnummer.

Als dit het geval is, moet u uw telefoonnummer, uw straatadres en een verificatiecode verstrekken die via het e-mailsysteem wordt verzonden.

 

De volgende stap voor het kopen van bitcoins is om een uitwisseling te vinden waar u kunt beginnen met kopen. Dit gebeurt door op zoek naar een publieke of private uitwisseling. Met een publieke uitwisseling kunt u overal ter wereld kopen, omdat de uitwisseling u niets in rekening zal brengen om dit te doen. Voor particuliere uitwisselingen moet u u identificeren via een van de verschillende methoden, zoals een website of door met een vertegenwoordiger persoonlijk te spreken.

 

Een van de gemakkelijkste manieren om aan de slag te gaan, is door pijnlijk, wat een nieuwe service is waarmee je bitcoins van vrijwel overal ter wereld kunt ruilen en kopen met slechts een paar eenvoudige stappen. Paxful werkt net als LoceBitcoins, maar in plaats van uw bankpas te gebruiken om aankopen te doen, gebruikt u uw creditcard. Hiermee kunt u een groot aantal voordelen ontvangen en kunt u uw munten kopen bij elke financiële instelling die PAXFULIERE SERVICES biedt.

 

De volgende stap voor het kopen van bitcoins met contant geld is om zich aan te melden voor een ATM-transactie. Er zijn veel ATM-transactiebedrijven beschikbaar, waaronder sommigen online online in het comfort van uw eigen huis. U moet ze uw persoonlijke gegevens geven om door te gaan met de transactie, zoals uw adres en uw telefoonnummer. Aangezien uw persoonlijke gegevens via internet worden verzonden, wordt het ten zeerste aanbevolen om rond te winkelen en een vergelijking te maken voordat u beslist over een transactiebedrijf om mee te werken. Dit is de beste manier om bitcoins met contant geld, veilig en privé te kopen.

Bij Bitcoin Meester kunt u Bitcoin kopen en van al deze voordelen gebruik maken! Klik hier Bitcoinmeester