Hutbankie
Image default
Management

Home business idea

Als u van plan bent een eigen bedrijf te beginnen, kunt u gaan nadenken over zaken als het huren van commercieel onroerend goed, pendelen naar een kantoor, of het beheren van werknemers. Deze gids laat u stap voor stap 25 ideeën zien voor het starten van een klein bedrijfje thuis.

 

Wat zijn de voor- en nadelen van het starten van een bedrijf aan huis?

Een bedrijf aan huis is een onderneming – voltijds of als bijverdienste – die u kunt beginnen en exploiteren met uw eigen huis als uitvalsbasis. Sommige thuisbedrijven, vooral die welke online verkopen en geen grote voorraden kopen of aanhouden, kunnen zelfs onderweg worden gerund, zonder dat u aan huis gebonden bent.

 

1. Koop producten in bulk en verkoop ze online

Veel bedrijven zijn gebaseerd op het eenvoudige concept om producten in bulk te importeren en ze afzonderlijk met winst te verkopen.

 

Misschien bent u onlangs naar het buitenland gereisd en bent u unieke producten tegengekomen die op uw markt niet gemakkelijk verkrijgbaar zijn, maar waar u wel trek in hebt. Of misschien hebt u een nichemarkt ontdekt en weet u hoe u die perfect kunt bedienen.

 

Hoe dan ook, als deze producten relatief gemakkelijk op te slaan en te verzenden zijn, hebt u wellicht een aantal solide ideeën voor een bedrijf aan huis. 

 

U kunt uw huis zelfs aanvankelijk als showroom gebruiken om lokaal te verkopen, zodat u de mogelijkheid hebt om uit te breiden met extra opslagruimte en werknemers als u uw idee valideert en de verkoop begint te stijgen. Dit is hoe Artemis Design Co. van start is gegaan.

 

2. Verkoop zelfgemaakte producten 

Als je zelf een maker bent (of iemand kent die dat is), overweeg dan om die hobby om te zetten in een bedrijf. Zelfs als je je producten ergens anders moet maken – in een atelier, commerciële keuken of werkplaats – kun je ze misschien in je eigen huis opslaan en verkopen.

 

Als je de mogelijkheid hebt om bijna elk aspect van de producten die je verkoopt te controleren, kun je ze kosteneffectiever maken, hun kwaliteit verbeteren, of ze afstemmen op een bepaald publiek door de vraag op de markt aan te spreken.

 

Josh Pigford had al een bloeiend bedrijf aan huis in een startup voor bedrijfsanalyses, maar hij wilde een manier vinden om zijn creatieve spieren te laten werken. Hij begon thuis vetplantenbakken te printen met zijn 3D-printer, en een nieuw bedrijf was geboren. Cedar & Sail verkoopt nu plantenbakken, onderzetters en andere kleine bureau-prullaria. 

 

voorbeeld van een productbedrijf vanuit huis

 

Of u nu begint op een marktplaats als Etsy of uw eigen merkwinkel bouwt, het verkopen van uw creaties is een geweldige manier om uw passie met anderen te delen en ook nog geld te verdienen. Wees alleen op je hoede voor regelgeving betreffende producten die klanten innemen of op hun huid smeren.

 

Bekijk deze bronnen voor het starten van een thuisbusiness in handgemaakte producten: 

 

Hoe verkoop ik kaarsen?

Hoe een juwelenzaak te beginnen

Hoe je make-up online verkopen

Hoe u kunst online te verkopen

Hoe voedsel te verkopen online

Hoe maak je een kledinglijn te beginnen

Hoe maak je emaille pins

Het beste van alles is dat het produceren van uw eigen producten niet overweldigend hoeft te zijn. Als je klaar bent om te schalen, kun je een proces opzetten en nieuwe werknemers aannemen om te helpen met de productie. 

 

3. Start een dropshipping winkel

Tot nu toe hebben we zakelijke ideeën die vereisen dat u voorraad te houden in uw huis behandeld. Maar er zijn een verscheidenheid van online bedrijven ideeën na te streven die geen zorgen te maken over de inventaris en de scheepvaart te betrekken.

 

Deze bedrijven maken gebruik van een dropshipping model, waar een derde partij produceert, winkels, en schepen uw producten namens u, waardoor marketing en klantenservice als uw belangrijkste verantwoordelijkheden. Retailer Subtiele Aziatische traktaties is een voorbeeld van een home-based bedrijf dat een dropshipper gebruikt.

 

dropshipping winkel voorbeeld

 

Uw dropshipping leverancier kan lokaal of overzees zijn, maar je moet ervoor zorgen dat u een leverancier die u kunt vertrouwen op een consistente grote customer experience te leveren na de verkoop te vinden. Doe altijd uw due diligence of u zou uw bedrijf de reputatie op het spel zetten.

 

Er zijn zelfs Shopify-apps, zoals DSers, die u met leveranciers kunnen verbinden om producten in uw eigen winkel te importeren en tegelijkertijd de orderafhandeling te stroomlijnen.

 

In de kern, dropshipping impliceert steeds een distributeur van producten van een derde partij, het nemen van op de kosten (zowel financiële en time-based) van marketing om te worden beloond met de marges wanneer je een verkoop te maken.

 

In veel gevallen kan dit uw producten tot handelswaar maken met beperkte mogelijkheden om uw klantenervaring te brandmerken. Gelukkig zijn er een paar manieren waarop u toch kunt concurreren, zelfs als er geen tekort aan uw producten is in de markt waarin u verkoopt:

 

Stel producten samen van verschillende leveranciers om een winkel te creëren die een specifieke niche bedient.

Concurreer met kwaliteitsinhoud en klantenservice, door waarde te creëren die verder gaat dan uw producten.

Richt u op een onderbediend deel van de wereld (let wel op de verzendkosten).

Richt u met dezelfde producten op een nieuw publiek (led-schoenen kunnen bijvoorbeeld worden verkocht aan muziekfestivalliefhebbers of hardlopers).

Als u geïnteresseerd bent in het leren meer over het starten van een dropshipping bedrijf, zorg ervoor om te controleren of The Ultimate Guide to Dropshipping.

 

4. Start een print-on-demand bedrijf

Met behulp van een soortgelijk dropshipping-model, vereist een print-on-demand-bedrijf niet dat u een inventaris bijhoudt of zelf iets verzendt. Print-on-demand biedt je zelfs meer flexibiliteit om white label producten aan te passen met je eigen creatieve ontwerpen.

 

Rebecca Lee Funk lanceerde The Outrage, een kledingmerk voor vrouwenrechtenactivisten dat print-on-demand t-shirtontwerpen verkoopt, vanuit haar huis. Het bedrijf doneert een deel van de winst aan Planned Parenthood in naam van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump. Haar lanceringscampagne ging viraal, en The Outrage groeide uit tot een bloeiend e-commercebedrijf.

 

print-on-demand bedrijf

 

Er zijn vele andere print-on-demand producten die u kunt verkopen: boeken, hoeden, rugzakken, dekens, kussens, mokken, schoenen, hoodies, telefoonhoesjes, horloges, en nog veel meer, afhankelijk van de leverancier die u kiest om mee te werken.

 

Veel print-on-demand bedrijven richten zich op het bedienen van een specifieke niche of, beter nog, een gedeelde identiteit. Waar zijn mensen gepassioneerd over en trots op om te delen? Hoe zit het met jezelf?

 

Van huisdiereigenaren tot veganisten tot gamers, er zijn genoeg gepassioneerde gemeenschappen waarvoor je producten kunt maken. Als je de vaardigheden hebt, kun je je eigen ontwerpen maken. Maar zo niet, dan kun je altijd nog het talent inhuren dat je nodig hebt.

 

Voor een volledig overzicht van hoe print on demand werkt en hoe u kunt beginnen, kunt u onze videocursus binnen Shopify Academy volgen.

 

5. Bied online diensten aan

Diensten zijn nog eenvoudiger dan producten om thuis te gaan verkopen, maar de uitdaging is om je beperkte tijd in te delen. “Tijd is geld” is nooit meer waar dan wanneer je een op diensten gebaseerd bedrijf runt.

 

Creatieve professionals, zoals ontwerpers of marketeers, kunnen freelancen of advies geven aan andere bedrijven, jongleren met meerdere klanten, vaak op afstand vanuit hun eigen kantoor aan huis met af en toe reizen. Anderen kunnen werken op basis van afspraken en boekingen om hun diensten rechtstreeks aan particulieren aan te bieden.

 

Ideeën voor een thuisbedrijf gebaseerd op dienstverlening zijn onder andere:

 

Freelance schrijven

Virtuele hulp

Marketing

Ontwerpen

SEO advies

Dienstverlenende bedrijven hebben vaak veel netwerken en mond-tot-mondreclame nodig om geschikte klanten te vinden, maar tevreden klanten zullen uw diensten waarschijnlijk na verloop van tijd behouden.

 

Om deze reden heb je niet noodzakelijk een groot aantal klanten nodig om het goed te doen, zoals je zou doen met een productgebaseerde business. Afhankelijk van de dienst die je aanbiedt, kan een handvol klanten van hoge kwaliteit genoeg zijn om jezelf fulltime te onderhouden terwijl je vanuit huis werkt.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/