Hutbankie
Image default
Financieel

Koop ethereum met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins

Ethereum kopen bij Bitcoin Meester – Wilt u Etherisch kopen met Bank Transfer of Credit Card VIABTC? Het goede nieuws is dat je niet alleen bent. De toename van het bewustzijn voor deze virtuele valuta heeft betekende dat er meer mensen willen weten hoe ze erin kunnen investeren. Ook met goede reden, aangezien de ether in waarde is gegroeid, van iets meer dan $ 0,40 in het begin tot een huidige waarde van meer dan honderdvijftig dollar per ether.

 

Dit is zonder twijfel een van de beste manieren om te investeren zonder makelaars- en bankkosten te hoeven betalen. Hiermee kunt u ook veilig kopen. Als u besluit om ether aan te schaffen met een bankoverschrijving of een creditcard, dan verzendt u geld naar de uether-portemonnee, die de ether zal vasthouden. Je kunt het dan gebruiken zoals je wilt.

U kunt het gebruiken voor enig doel dat u fit ziet. Dus hoe werkt het?

 

Investeerders die Ether hebben gekocht met een bankoverschrijving of creditcard-card-viaBTC zullen merken dat hun fondsen onmiddellijk in hun account verschijnen. Dit komt door het feit dat fondsen alleen worden overgedragen aan de beleggersrekeningen als ze het aanvragen. Het proces is eenvoudig. Wanneer u fondsen naar uw beleggersaccount verzendt, zullen ze het overdragen aan de HEADIGHEIDSportefeuille, waar uw investeringen worden gehouden.

 

Door gebruik te maken van de interactieve online rekenmachine die de Ether-uitwisseling vergezelt, kunnen beleggers worden berekend hoeveel ze zullen ontvangen voor hun investering. Omdat deze rekenmachines u in staat stellen om te berekenen met een bepaald bedrag op basis van uw instellingen, is het eenvoudig om uw winsten en verliezen bij te houden.

Je zult ook meer kunnen leren over hoe het handelssysteem werkt. Je kunt ook meer weten over de prestaties van de markt.

 

Dit klinkt allemaal geweldig, maar hoe kun je daadwerkelijk eetther kopen met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins? Gemakkelijk. Wanneer u de site bezoekt, kiest u uw account. Nadat u dit hebt gedaan, klikt u op Investeer naast het tabblad Account.

 

Vul dan uw persoonlijke gegevens in. Wanneer u het in de juiste plaats hebt gevuld, klikt u op Verzenden en worden uw fondsen nu in uw account gestort. U kunt uw geld gebruiken voor enig doel dat u fit ziet, en u hoeft zich nooit zorgen te maken over het verliezen van uw investering.

Klik hier Bitcoinmeester.nl