Hutbankie
Image default
Dienstverlening

Frisse coupé met de kapper in Laren

De kapper in Laren zorgt ervoor dat je haren weer zullen stralen. Ze zeggen niet voor niets ‘zolang je haar maar goed zit’, een goed kapsel is een echte must. Het is vaak zo dat iemands haar het eerst opvalt wanneer je iemand voor het eerst ziet. Daarom is het belangrijk dat je haar goed zit, zodat je een goede eerste indruk maakt. Ook is het prettig voor jezelf, niks is vervelender dan nooit tevreden met je haar zijn. Daarom zorgt de kapper in Laren ervoor dat je haar fantastisch zal zitten. We luisteren graag naar jouw wensen en behoeften en doen ons best om deze werkelijkheid te maken. Ook hebben we graag een adviserende rol, wij weten na al onze jarenlange ervaring natuurlijk wat verstandig is en wat niet. Bij ons ben je in ieder geval in goede handen.

Alle aandacht naar jou

Bij de kapper in Laren sta jij centraal, we vinden het belangrijk dat jij tevreden de kapsalon uitloopt. Wij doen ons best om alle mogelijk aandacht aan jou te schenken. Je kan zelf bepalen wat je met onze aandacht doet. Zo kan het zijn dat je liever productief bent tijdens een bezoek aan de kapsalon, dat begrijpen wij volledig. Maar je kan er ook voor kiezen om gezellig een gesprek met ons aan te gaan. Deze flexibiliteit wordt mogelijk gemaakt doordat er maar één klant tegelijk geknipt wordt. Er worden geen kinderen bij ons geknipt.

Een afspraak maken

Sta je al te popelen om je haar te laten verwennen bij de kapper in Laren? Maak dan snel een afspraak, we maken graag tijd voor jou. Er is dus zeker een moment waarop je tijd hebt om bij ons langs te komen. Of dit nou doordeweeks is of in het weekend, wij hebben tijd voor jou. Aarzel niet en neem gauw contact op met de kapper in Laren.