Hutbankie
Image default
Dienstverlening

De belangrijkste voordelen van een dagcursus

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een dagcursus? Ten eerst je kunt je theorie halen in 1 dag. Het enige wat jij moet doen is alle verkeersborden leren. Alle regels leer je bij de dagcursus. Je krijgt eerst les van een docent over alle regels en je verkeersinzicht. Bij de theorietoets krijg jij ook vragen over alle regels dat je moet volgen en vragen over je rij inzicht. De mensen die daar werken gaan ook om de week naar het CBR om de toets te maken. Ze onthouden alle vragen en nemen die over voor de oefentoets.

Info over de dagcursus

Je gaat de toets op hetzelfde dag nemen als de theorieexamen. Je doet dit, omdat je dan nog veel informatie onthoudt en zo dus ook minder fouten gaan maken bij het examen.  Je zit met meerdere mensen in een klas. Na het leren krijg je de oefentoets en als je een paar fouten hebt gemaakt dan gaan ze je nog extra laten oefenen. Maak je geen fouten dan ben jij al klaar voor de toets. 99% van iedereen die naar de dagcursus gaan die halen het ook. Bijna iedereen heeft ook een positieve ervaring gehad met de cursus en ze zeggen dat de cursus goed heeft geholpen voor de theorieexamen. Veel vragen kwamen ook voor bij de dagcursus en daardoor hebben veel mensen het ook gehaald.

Theorie halen in 1 dag

Je kunt voor de auto, motor of scooter je examentraining doen. Per voertuig is het een andere prijs. De scooter is het goedkoopst, want je moet minder regels leren voor de scooter. Je hoeft dus ook minder te weten voor een scooter maar voor een motor en een auto moet je veel meer weten en daarom is het ook duurder als je een examencursus wilt doen voor een auto of motor