Hutbankie
Image default
Dienstverlening

Bij dakdekkersbedrijf Kewodak krijgt u garantie op de dakrenovatie

Is het platte dak van uw bedrijfspand of woning niet op een goede manier of helemaal niet onderhouden, verzakt op verschillende plekken of rot geworden? Bent u net in een nieuw bedrijfspand of koopwoning getrokken en heeft de vorige eigenaar geen gedegen dakonderhoud laten plegen? Is een opknapbeurt van het dak dus zeker geen overbodige luxe? Dan is een dakrenovatie plat dak absoluut aan te raden.

Maar aan wie kunt u met een gerust hart de dakrenovatie van uw platte dak overlaten? Dit kunt u overlaten aan de specialisten van dakdekkersbedrijf Kewodak. Opgericht in Alphen aan den Rijn in 1984 is Kewodak al bijna 40 jaar een vertrouwde partij voor alle renovatieklussen. Al het werk dat de dakdekkers van Kewodak uitvoeren is op vertrouwde basis. Het team van Kewodak gaat er helemaal voor om met u een gezellige, fijne en betrouwbare relatie op te bouwen. Waar veel bedrijven gaan voor snel werken en snelle winst, gaat Kewodak voor een op en top opgebouwd klantenbestand met fijne werkrelaties.

Bij een dakrenovatie wordt het dak niet per definitie alleen maar aan de buitenkant vervangen. Een dak bestaat namelijk niet alleen maar aan een buitenkant. De staat van de constructie van het dak is namelijk net zo belangrijk. Net als het wel of niet aanwezig zijn van isolatie en de juiste afwatering. Het dak wordt dus als een totaalpakket gecheckt en gerenoveerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat na de renovatie echt het gehele dak weer voor de volle 100% gezond is.

Waar wilt u de diensten van Kewodak inzetten?

Woont u niet in Alphen aan den Rijn maar zou u dakdekkersbedrijf Kewodak graag willen inzetten voor een klus in Amstelveen? Geen probleem, ook voor een dakdekker in Amstelveen kunt u het gespecialiseerde dakdekkersbedrijf Kewodak gewoon inzetten. Het team van Kewodak komt graag naar u toe, waar u ook een gedegen dakdekker nodig heeft. Voor een paar kilometers in de werkbus draaien de specialisten van Kewodak hun hand niet om. Kewodak voert over het algemeen klussen uit voor ondernemers en bedrijven. Hieronder vallen onder andere bedrijfspanden, gemeenten, woningcorporaties, verenigingen van eigenaren, diverse instellingen en scholen. Maar ook particulieren met een eengezinswoning is Kewodak van dienst.

 

https://www.kewodak.nl/