Hutbankie
Image default
Banen en opleidingen

De scriptiebegeleiding kosten liggen laag

Je bent bezig met je scriptie, maar weet gewoon niet meer hoe het verder moet. Je hebt wel  gedacht om hier hulp voor in te schakelen, maar hebt het geld er niet voor om zoveel neer te leggen als dat de meeste hulp van je vraagt. De goedkope scriptiebegeleiding kosten van dit bedrijf worden redelijk laag gehouden, omdat men weet dat je ook maar een student bent en niet altijd veel geld te besteden hebt om hieraan te betalen. Iedereen verdient een kans om de begeleiding voor de scriptie te krijgen en dat zie je terug in de scriptiebegeleiding kosten die er hier worden gehanteerd. Je start hier altijd met een intake gesprek. Deze is volledig gratis en dit gesprek is ervoor bedoeld om te kijken naar het probleem dat er is en wat er allemaal moet worden gedaan om te zorgen dat je op een goede manier een scriptie kunt afronden. 

Informatie doorgeven

Wanneer de begeleiding denkt dat ze je niet kunnen helpen aan de hand van de informatie die jij doorgeeft tijdens het intake gesprek, zal dit ook eerlijk tegen je worden gezegd, zodat je geen scriptiebegeleiding kosten hebt die nergens voor nodig zijn, zo eerlijk en transparant wordt er hier gewerkt. Wanneer beide partijen tot een overeenstemming zijn gekomen, dat het goed is om samen te gaan werken, dan is het van belang om een afspraak in te plannen. Dit kan je doen op de locatie van een van de kantoren, maar dat ka ook op afstand. 

Op locatie

Kies je voor een begeleiding om locatie dan zijn de scriptiebegeleiding kosten 55 euro per uur. Wanneer je 5 uur afneemt krijg je 5% korting en betaal je een bedrag van 261,25. Dat komt neer op een bedrag van 52,25 euro per uur. Ook is het mogelijk om dit af te nemen in een aantal uren van 10. Dan krijg je 10% korting en zijn de scriptiebegeleiding kosten 495 euro.