Hutbankie
Image default
Banen en opleidingen

Business intelligence

Business intelligence

Jouw nieuwe functie

Als recruitment consultant binnen de afdeling IT Contracting ga je opzoek naar freelance profielen gespecialiseerd in Business Intelligence & Big Data om te werken op projecten bij onze klanten. Noodzakelijk om in deze uitdagende opdracht te slagen is houden van tempo en deadlines, want het is voor onze klanten erg belangrijk zo snel mogelijk een oplossing te krijgen.

Aangezien kandidaten deze markt domineren en het aanbod de vraag overstijgt, moet je als consultant als snel hun vertrouwen winnen door je te integreren in de wereld van BI & Big Data. Bovendien moet je inzicht verwerven in organisaties die op zoek zijn naar deze profielen, en moet je de belangrijkste stakeholders identificeren en engageren om hen het beste talent voor te stellen.

Je helpt kandidaten met het vinden van een nieuwe baan en je helpt organisaties aan de juiste kandidaat. Je bent goed in het matchen van deze vraag en aanbod en je bent voortdurend bezig om jezelf op dit gebied verder te ontwikkelen.

Jouw profiel

Noodzakelijk om in deze uitdagende opdracht te slagen is een gezonde interesse in technologie en vooral de bereidheid om bij te leren via formele en informele opleidingen. Een goede dosis commerciële drive en netwerk skills om je niche markt uit te bouwen. Voeling met sociale media en de gave om online relaties face-to-face verder te zetten. Je bent flexibel ingesteld en springt creatief om met oplossingen voor gelijk welke uitdaging die de markt je voorschotelt.

Arbeidsvoorwaarden

In ruil krijg je niet zomaar een job, maar vooral een carrière. De business heeft nog erg veel potentieel, dus wie zijn/haar schouders er nu mee onderzet, kan die volop vormgeven en mogelijk doorgroeien naar een managementfunctie. We bouwen samen met jou aan je carrière via praktische trainingen, persoonlijke coaching, handige tools en een carrièretraject waarin jij centraal staat. We bieden een aantrekkelijk salaris met individuele commissie, teambonussen en extralegale voordelen zoals een firmawagen, smartphone, hospitalisatieverzekering, homeworking en flexibele uren.

https://www.vindazo.be/vacatures/business-intelligence.html