Hutbankie
Image default
Banen en opleidingen

Monteur Hoogspanning

Monteur Hoogspanning, locatie Oisterwijk – Engie Nederland

Wil jij met ENGIE de energietransformatie leiden en mee bouwen aan de energievoorziening van morgen met jouw kennis en kunde op het midden / hoogspanningsveld? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Er kan bijvoorbeeld een willekeurige werkdag verschijnen: uw werkdag begint om 8:00 uur op de projectlocatie van de klant en we zullen installeren op die locatie waar we van plan zijn bestaande apparatuur te installeren. In de meeste gevallen weet u vooraf hoe u op de dag werkt. Het is echter ook mogelijk om ’s nachts of’ s nachts bij een van de onopgeloste / benodigde klanten op te slaan. Dit heeft meestal de hoogste prioriteit. Als hogedrukmonteur werk je vaak als koppel in ENGIE, dus ga je uit met je collega’s. Dit maakt het werk niet alleen interessanter, maar ook veiliger. Bij enkele kleine werkprojecten werk je meestal alleen, maar als het werk groot is, kun je begeleid worden door de uitvoerder, opdrachtgever of werkmanager.

Je bent verantwoordelijk voor:

Installeer alle openbare kabelverbindingen onafhankelijk of met collega’s

Evalueer of het uitgevoerde werk voldoet aan de eisen, aanbiedingen en / of specificaties

In het implementatieproces wordt de werklast op een bevestigde manier gevolgd, en steeds minder werklast, dat wil zeggen het bereiken van een schikking met de klant zal geen problemen opleveren

Verwijder grond voor meting

Onafhankelijk testen van kabels en aansluitingen met professionele meetapparatuur

Als hoogspanningstechnicus kunt u bepalen of het meetresultaat redelijk is

Actief volgen en verspreiden van huidige veiligheidsinstructies in hoog- en laagspanningsinstallaties tot 35 kV

Verspreid actief de “ambassadeursrol” in de communicatie met klanten en / of klanten en zorg voor een hoge kwaliteit

Naast hoogspanningswerk krijgen we ook vragen over het verplaatsen of plaatsen van laagspanningskabels. Daarom ben je breed actief!

Werkvereisten:

Je hebt minimaal MBO-opleiding elektrotechniek op niveau 4 gevolgd (bijvoorbeeld energietechnologie, TSI of TMI)

U bent een gekwalificeerd persoon met hoogspanning volgens NEN-3840 (STIPEL is een pré)

Je hebt een volledig VCA-diploma

Je hebt ongeveer 5 jaar werkervaring en bent goed in het aansluiten van hoogspanningskabels (kabelbussen, kabeloppervlaktebehandeling etc.).

Daarnaast heb je ervaring met het uitvoeren en uitleggen van hoogspanning en 0,1 Hz kabeltesten

Ervaring met laagspanning heeft de voorkeur

vermogen:

onafhankelijk

Communicatie (mondeling en schriftelijk)

Klantgericht

kritiek

beslissend

Overtuigend

betrouwbaar

Wat bieden wij jou

Persoonlijke begeleiding, gratis en afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening cruciaal is. ENGIE besteedt aandacht aan een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast focus op persoonlijke groei, bieden we ook goede salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van uw locatie omvat dit laptops, telefoons en autoverhuur. Het omvat ook goede pensioenregelingen, collectieve ziektekostenverzekeringen en kortingen voor werknemers bij reizen en het kopen van producten. Wist je dat je 40 uur per week maar liefst 38 vakantiedagen per jaar opneemt? Op deze manier kunt u een balans bewaren tussen werk en privé.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/collega-s.html