Hutbankie
Image default
Auto's en Motoren

Met Gelijk Geslaagd haal je het CBR theoriecertificaat in 1 dag!

Zonder problemen binnen 1 dag je autotheorie halen? Ben je woonachtig in Den Haag? Kom dan direct de theorie cursus Den Haag van Gelijk Geslaagd volgen! Deze cursus duurt maar 1 dag, je slaagt dezelfde middag nog voor het auto theorie examen van het CBR.

Na 1 dag zit de theorie voor altijd in je hoofd

Heb je een veel te drukke agenda, ben je ongeduldig of kan je jezelf er niet goed toe zetten om in je eentje te gaan zitten leren? Heb je faalangst, is concentreren op een heleboel leerstof niet echt jouw ding of kost het leren jou extra moeite vanwege dyslexie? Heb je gewoon geen zin in dagenlang boven de boeken hangen en saaie theorie aanleren of zit je er niet op te wachten om te zakken voor het CBR theorie examen? Dit zijn allemaal goede redenen om je snel in te schrijven voor onze steengoede dagcursus.

Wij leren jou de belangrijke auto theorie binnen 1 dag aan. Of je nu dyslectisch bent, ADHD hebt, gewoon niet veel ruimte in je drukke agenda, op bent van de zenuwen vanwege het examen of gewoon een beetje lui bent, wij weten echt iedereen de theorie uitstekend aan te leren. Zo goed dat je niet alleen tijdens het CBR examen weet welke antwoorden je moet geven, maar je de autotheorie echt niet meer zult vergeten. Wel zo handig natuurlijk, want als jij straks gaat rondtoeren in je auto is het uiteraard belangrijk dat je alle theorie regels goed kent.

Waar mogen we jou ontmoeten?

Ook als je niet woonachtig bent in Den Haag kan je bij ons een theoriecursus komen volgen. Je hoeft daarvoor niet helemaal naar Den Haag af te reizen, wij zijn namelijk in een heleboel andere steden door het gehele land te vinden. Wist je dat je ook een eendaagse cursus motortheorie kunt volgen, waarbij we je natuurlijk alle theorie over het motorrijden aanleren. En dat is nog niet alles dat wij aanbieden. Een tweedaagse cursus scootertheorie zit namelijk ook in ons pakket. Binnen twee dagen leren wij jou alles aan wat je moet weten om veilig met je scooter op pad te kunnen.

https://www.gelijkgeslaagd.com/