Hutbankie
Image default
Woningen

Het bedrijf houdt zich bezig met de marketing en verkoop van commercieel en residentieel vastgoed

Ons bedrijf kan u ongeveer 1000 nieuwe en bestaande eigendommen aanbieden. We bieden ook juridische en financiële ondersteuning, hypotheekregistratie, dienst na verkoop en verhuur. Om kennis te maken met de vastgoedobjecten, bieden wij een gratis bezichtiging van de door u geselecteerde objecten aan.

Het bedrijf houdt zich bezig met de marketing en verkoop van commercieel en residentieel vastgoed. Daarnaast kunt u hier terecht voor marktadvies, verkoop op borgtocht en juridische diensten met betrekking tot onroerend goed. Klanten zien hier veel voordelen, bijvoorbeeld: de eigen website van het bureau met feedback en gemakkelijke navigatie, indien nodig extra financiële ondersteuning, de mogelijkheid om op onderpand te verkopen en het lidmaatschap van het bedrijf bij de NSRO.

Het bureau is favoriet bij velen en biedt uitsluitend diensten voor eersteklas eigendommen. De belangrijkste opdrachten van onze klanten zijn verhuur en verkoop van woningen. Hiervoor komen hier wekelijks honderden mensen voor, terwijl ze de situatie met succes oplossen. Specialisten geven gratis consulten en helpen mensen die zich hebben aangemeld om hun probleem op de meest gunstige manier voor deze mensen op te lossen.

 

 

Appartement te huur

https://be.propenda.com/