Hutbankie
Image default
Auto's en Motoren

Storing automatische transmissie

Rijdt u in een auto met een automatische transmissie en heeft uw Automaat storing? Dan kan u er een aantal dingen tegen doen. U kan ervoor kiezen om de automaat te reviseren, repareren, spoelen of te vervangen. Het spoelen van een transmissie kan in veel gevallen al storingen verhelpen. Ook het bonken en slippen kan hiermee verholpen worden. Daarnaast wordt er bij een spoelbeurt direct de olie vervangen. Wanneer er schade wordt geconstateerd kan u ervoor kiezen om het te repareren of in zijn geheel te vervangen.

Automaatbak vervangen of reviseren?

Wanneer het spoelen van de automaat niet het gewenste effect heeft, kun u ervoor kiezen om de automatische transmissie te vervangen of te reviseren. Maar wat is het verschil? Bij een revisie probeert de monteur zoveel mogelijk van de oorspronkelijke transmissie te herbruiken. Niet goed werkende onderdelen worden hierbij opgeknapt en is uw transmissie weer zo goed als nieuw. Bij het vervangen kan het namelijk zo zijn dat de originele onderdelen niet meer beschikbaar zijn en u voor een alternatieve moet gaan. Daarnaast is het vervangen in veel gevallen duurder dan het reviseren van de bak.

  • Reviseren is goedkoper dan vervangen
  • Reviseren is duurzaam
  • Uw transmissie in originele staat weer zo goed als nieuw
  • Uw automaat past perfect terug op zijn plek

Gereviseerde onderdelen gaan langer mee

Bij het reviseren wordt er geïnventariseerd welke onderdelen beschadigd of versleten zijn. Deze onderdelen worden met het reviseren gerepareerd. Over het algemeen gaan gereviseerde onderdelen langer mee dan tweedehands-onderdelen. Dat komt doordat de onderdelen perfect passen op uw auto. Daarom kunt u beter kiezen om uw versnellingsbak te reviseren, ten opzichte van het vervangen van tweedehandsonderdelen. Ook zijn de kosten voor het reviseren over het algemeen een stuk lager en duurzamer. Beleeft u nog veel plezier aan uw auto, maar zijn er problemen ontstaan met uw automatische transmissie? Kies er dan voor om uw automaatbak te laten reviseren.

Automaatbak revisie kosten

Wat zijn de Automaatbak revisie kosten? De kosten hiervoor variëren per automatische transmissie, per merk auto en het aantal uur dat er voor nodig is hem te reviseren. Hiervoor kunt u met de reviseerder een vast bedrag afspreken. Om er zeker van te zijn welke kosten er gemaakt gaan worden kunt u het beste een offerte aanvragen. Dit geeft u een goede indicatie van de werkzaamheden en de prijs.

https://automaticgear.nl/