Hutbankie
Image default
Bedrijven

Het verschil tussen led kaarsen en normale kaarsen

Je kan er niet meer omheen. Je ziet led kaarsen overal en ze zijn niet meer weg te denken. Led kaarsen brengen enorm veel voordelen met zich mee. Normale kaarsen zijn uiteraard ook leuk en mooi, maar hebben weer andere voordelen dan de led kaarsen. In deze blog gaan wij alles over LED kaarsen vertellen en wat nou het verschil is tussen led kaarsen en normale kaarsen. 

 

Kaarsen worden enorm veel gebruikt in restaurants, cafés of gewoon voor thuis. Kaarsen brengen een gezellige sfeer met zich mee en kunnen ook bij jou natuurlijk niet ontbreken. Kerstverlichting.nl heeft een enorm breed assortiment als het gaat om kaarsen. Zo hebben zij meerdere kleuren en varianten op de webshop. De kaarsen zijn voorzien van een bewegende vlam die bijna niet van een echte vlam te onderscheiden is. De LED kaarsen van Kerstverlichting.nl zijn gemaakt van bijenwas. Bekijk hier de LED kaarsen van Kerstverlichting.nl!

 

De eigenschappen van normale kaarsen en led kaarsen

Zowel normale kaarsen als led kaarsen hebben zo zijn voordelen. 

Een aantal goede eigenschappen van normale kaarsen zijn: 

  • Een normale kaars heeft een echte vlam

  • Een normale kaars is goedkoper

  • Dat er vaak veel meer keuze is in de winkel als het gaat om normale kaarsen.  

 

Een aantal goede eigenschappen van LED kaarsen zijn: 

  • Geen gesmolten kaarsvet

  • Lange brandtijden

  • Minder brandgevaar 

 

Het assortiment van Kerstverlichting.nl

Zoals ik al eerder had vermeld heeft Kerstverlichting een enorm breed assortiment als het gaat om LED kaarsen. Kerstverlichting.nl heeft namelijk niet alleen diner kaarsen, maar ook leuke kaarsen sets. De kaarsen sets bestaan uit meerdere varianten, zo is er voor ieder wat leuks! De kaarsen van Kerstverlichting.nl zijn perfect voor de koude dagen, bekijk snel het aanbod op hun website! De diner kaarsen van Kerstverlichting.nl staan heel leuk op tafel tijdens de feestdagen. Deze dinerkaarsen zijn uiteraard voorzien van ledverlichting en zijn ook weer beschikbaar in meerdere varianten. Het verschilt heel erg qua gelegenheid voor welke soort kaars je moet kiezen!

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kaarsen/