Hutbankie
Image default
Bedrijven

Een verpakking met logo maken

 

 

De verpakking is zeer belangrijk bij de beslissing die de klant neemt bij de koop van uw product. Studies wijzen uit dat 70% van de verkoopbeslissingen op het laatste moment genomen worden. Een verpakking met logo is dan ook belangrijk. Daarnaast moet de verpakking aantrekkelijk zijn. Het moment van aankoop wordt sterk beïnvloed door het visuele effect van de productverpakking. De uiteindelijke aankoopbeslissing wordt in nog geen 5 seconden genomen. Dit maakt de verpakking met logo dus nog belangrijker.

 

Eisen aan een productverpakking

Een productverpakking met logo is dus belangrijk. Daarnaast zijn er nog een aantal eisen waaraan een productverpakking moet voldoen, wil het succesvol zijn. Zo moet de productverpakking  de klant overtuigen en die uitstraling aan uw product geven die gewenst is. De verpakking moet herkenbaar zijn, dat kan met een logo of herkenbare huisstijl. Ook kan het door het materiaal of de vorm bereikt worden. Op de verpakking kan belangrijke informatie over het product geplaatst worden. Daarnaast moet de verpakking het product beschermen en beter hanteerbaar en vervoerbaar maken. Je kunt daarnaast kiezen uit verschillende soorten verpakkingen. Je kunt een verpakking met logo hebben die staand of rechthoekig zijn. Daarnaast kunnen extra zoals sleeves, hangtags, inlays, bijsluiters of etiketten nog extra indruk en informatie aan je verpakking met logo meegeven. 

Op zoek naar een bedrijf voor verpakkingen met logo?

Wil je een verpakking met logo maken? Kijk dan bij ons. Jouw verpakking met logo wordt geproduceerd in ons bedrijf in Nederland. Vrijwel alles wat wij aanbieden maken wij zelf op onze speciale drukpersen en stansmachines. Alles wordt fullcolour gedrukt en met grote zorgvuldigheid verwerkt. We hebben een collectie  van 500 verschillende vormen voor een verpakking met logo. Wil je iets anders? Neem dan contact op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.