Hutbankie
Image default
Bedrijven

Breng uw bedrijf weer onder de aandacht met stickers

Dan bent u bij de mooiste Stickers Enschede aan het juiste adres, het concept is eenvoudig wij printen een grote hoeveelheid stickers met het door jou gewenste tekst en logo erop. Dit is een eenvoudige en goedkope manier om  reclame te maken. Geef ze bijvoorbeeld weg op beurzen en of laat grote groepen mensen ze overal opplakken tegen een kleine vergoeding. de stickers zijn van een goede kwaliteit en kunnen wel wat weersomstandigheden hebben. plak ze bijvoorbeeld op bushokjes of lantaarnpalen,  of op houten bankjes in het park. Kortom je kunt er heel veel meedoen. 

Adverteren via ons bedrijf 

Onze stickers zijn van een goede kwaliteit, tegen een kleine vergoeding  laten wij zelfs jouw sticker een maand bij ons op de website staan als voorbeeld, we zijn best groot en hebben dagelijks veel bekijks op onze site. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat jouw sticker overal verschijnt, door heel Nederland. En linken we ze aan bedrijven die  passen bij de visie en diensten die jouw bedrijf levert, om zo een mogelijke potentiële klant te lokken. 

Andere diensten naast maken van stickers

Onze specialisatie zijn het maken en ontwerpen van stickers, maar dat is bij lange na niet het enige wat wij te bieden hebben. Zo doen wij ook het bestickeren van voertuigen, zelfs vrachtwagens. Doen wij aan buitenreclame dat kan van alles zijn, denk aan reclame borden langs de kant van de weg. Maar ook kunnen wij gevels van reclame voorzien, en maken spandoeken. Samen met de vlaggen die we ook voorzien van reclame kun je deze spandoeken ook in de masten hangen. Op dit moment zijn we bezig met het bedrukken van shirts, en hopen deze dienst ook snel aan ons assortiment toe te kunnen voegen. Daarnaast nog wat kleine dingen zoals visitekaartjes, logo op enveloppen en flyers en folders.