Hutbankie
Image default
Mobiliteit

Van kilometers tot golven: het belang van GPS-tracking voor jouw voertuigen

Kilometerregistratie

Als ondernemer wil je graag op de hoogte zijn van de gereden kilometers van jouw bedrijfsauto’s. De Belastingdienst kan namelijk vragen om een kilometerregistratie, om te zien of er privékilometers zijn gereden met de auto’s. Om dit bij te houden kun je gebruik maken van kilometerregistratiesoftware. Hiermee kun je eenvoudig de gereden kilometers per auto bijhouden en later overleggen aan de Belastingdienst. Zo voorkom je dat je onnodig veel belasting moet betalen.

GPS tracker

Maar wist je dat je ook GPS-trackers kunt gebruiken om de locatie en route van jouw bedrijfsauto’s te volgen? Een GPS trackers voor auto’s zijn kleine apparaatjes die je in de auto kunt installeren. Via het internet kun je dan in real-time de locatie van de auto volgen en zelfs de gereden route terugzien. Dit kan handig zijn als je wilt weten waar jouw auto’s zich bevinden en of ze bijvoorbeeld op tijd op een afspraak zijn.

 

GPS tracker boot

En wat dacht je van GPS-trackers voor boten? Als eigenaar van een boot wil je graag weten waar jouw vaartuig zich bevindt en welke route er is afgelegd. Met een GPS-tracker kun je de locatie en route van jouw boot volgen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een zeiltocht maakt en wilt weten waar je bent en hoever je nog moet varen. Ook kun je in geval van diefstal de locatie van jouw boot snel achterhalen.

Het gebruik van GPS-trackers voor zowel auto’s als boten heeft dus vele voordelen. Zo kun je eenvoudig de locatie en route van jouw voertuigen volgen en heb je een handig overzicht van de gereden kilometers. Daarnaast kunnen GPS-trackers helpen bij het voorkomen van diefstal of het snel achterhalen van de locatie van gestolen voertuigen. Kortom: met GPS-tracking ben je altijd op de hoogte van de locatie en route van jouw voertuigen, of je nu op de weg of op het water bent!

 

https://www.trackjackeurope.com/kilometerregistratie/