Hutbankie
Image default
Mobiliteit

Rollz, de ultieme rollator helpt je vooruit

Er zijn veel verschillende rollators op de markt, er zijn dan ook veel verschillende soorten merken van rollators. De Rollz rollator wordt gezien als de Rolls Royce onder de rollators, dit komt door het comfort van de rollators. Dit comfort is gegenereerd door de jarenlange ontwikkeling die er is geweest voor de rollators van rollz. Deze ontwikkeling is uitgevoerd door specialisten op het gebied van lopen, met de rollators van rollz loop je dus op de beste manier, hieronder kun je meer lezen over de rollators van Rollz.

Rollz Flex

Het is natuurlijk prettig om zelfstandig de boodschappen te kunnen doen, je kunt op deze manier namelijk de producten zelf pakken. De Rollz Flex is de meest ideale rollator om boodschappen mee te doen, dit komt doordat de rollator een kleine en wendbare rollator is. Het wordt hierdoor dus ook makkelijk om je tussen de gangpaden de manoeuvreren. Het voordeel van de Rollz Flex is ook dat er een boodschappentas op de rollators zit, het fijne hiervan is dat het niet meer nodig is om met een boodschappentas te sjouwen. 

Rollz Motion (Performance)

Wanneer je ervan houdt om lange afstanden te lopen is de Rollz Motion de beste rollator, deze rollator is namelijk om te bouwen tot rolstoel. Het is hierdoor mogelijk om tijdens een wandeling uit te rusten. Ook zorgt deze rollator ervoor dat je houding tijden het lopen goed is. Bij de Rollz Motion Performance is het ook mogelijk om over ruiger terrein heen te lopen, zo kun je bijvoorbeeld een wandeling maken door het bos. Dit komt doordat de banden gevuld zijn met lucht. 

Rollz Motion Rhythm

De Rollz Motion Rhythm helpt mensen die parkinson hebben met lopen, deze rollator zorgt er namelijk voor dat het looppatroon wordt behouden. Dit wordt gedaan door kleine schokjes in de handen.