Hutbankie
Image default
Hobby en vrije tijd

Klamboe overal ter wereld nodig

Muggen beten veroorzaken niet alleen jeuk en ontstekingen, ze kunnen ook overbrengers zijn van ernstige ziekten zoals malaria en andere door bloed overgedragen ziekten. Klamboes zijn een van de krachtigste middelen om u tegen deze gevaarlijke insecten te beschermen. Maar niet alle klamboes zijn gelijk – er is een groot verschil tussen de decoratieve klamboes die je in een tropisch resort ziet en het type dat je mee moet nemen op een trektocht door de wildernis. 

 

We vroegen de input van veel backpackers, die vaak in centraal Vietnam buiten slapen. Een bezoek aan koffie boerderijen is een popualaire aangelegenheid Tijdens het oogstseizoen betekent dat dat je ’s nachts moet slapen in koffietuinen waar talloze muggen zijn. “Het vinden en gebruiken van klamboe’s van goede kwaliteit is erg belangrijk,”. 

 

We hebben lokale boeren  expertise gebruikt en de beste klamboes voor verschillende maten, vormen, toepassingen en prijzen uitgezocht. De hoogste eer gaat naar het gebruiksvriendelijke Universal Backpackers Mosquito Net voor gebruik binnenshuis en het Camping Mosquito Net voor gebruik buitenshuis. Maar of je nu op een avontuurlijke excursie gaat naar verre oorden of gewoon probeert je baby mee te nemen voor een wandeling zonder gebeten te worden, deze lijst heeft voor ieder wat wils.

 

Of je nu op reis gaat, thuis in je eigen slaapkamer of uit logeren gaat bij familie, vrienden of kennissen. Beschermt slapej onder een klamboe zorgt ervoor dat je nachtrust ongestoord kan zijn en fris wakker wordt. Een ochtend zonder lelijke en jeukende muggen beten. Op deze manier begin je de dag fris.