Hutbankie
Image default
Mode en Kleding

Wil je een leuke ketting met je beste vriend/vriendin?

Wil je een leuke ketting met je beste vriend/vriendin?

Als je erg goed bevriend bent met iemand is het leuk om samen iets te hebben wat jullie herinnert aan jullie vriendschap. Veel mensen vinden het leuk om dat een vriendschap ketting of armband samen te kopen. Je kunt dit doen door bijvoorbeeld elkaars namen te laten graveren in metalen labels. Of door gewoon dezelfde ketting of armband samen te kopen. Het is een leuk gebaar om dit voor elkaar te doen. Want zo kun je een vriendschap echt verzegelen. Ook kan het leuk zijn om aan elkaar dit als cadeau te geven.

Of gewoon een leuke ketting voor jezelf

Niet iedereen heeft een beste vriend/vriendin, of niet iedereen wil met zijn beste vriend/vriendin samen een vriendschapsketting hebben. En dat hoeft ook niet. Je kan namelijk ook gewoon een ketting voor jezelf kopen. Je hebt de keus uit honderd verschillende soorten en maten. Je hebt kettingen met hangers of zonder hangers. Kettingen waar je je naam in kan laten graveren op bijvoorbeeld metalen labels. Oftewel, je hebt eindeloos keus. Soms hebben kettingen ook op een andere manier een betekenis, als ze bijvoorbeeld van een oud familielid zijn, of een andere speciale waarde hebben.

De betekenis van verschillende soorten sieraden

Je ziet dat sieraden vaak niet alleen worden gedragen omdat ze mooi zijn, maar ze worden ook wel eens gedragen omdat ze een betekenis hebben. Als sieraden een waardevolle betekenis hebben wordt er vaak ook voorzichtiger en zuiniger mee omgegaan. Als je bijvoorbeeld een oude ketting hebt van je overleden oma, wil je deze ketting niet zomaar kwijt raken. Of neem bijvoorbeeld een trouwring, dit is ook betekenisvol sieraad. De meeste mensen op de wereld hebben een trouwring, omdat het als symbool staat voor de liefde en ze het daarom graag dragen.

 

 

 

 

 

 

https://labelfabriekholland.com/labels-metaal/