Hutbankie
Image default
Bedrijven

Je krijgt er ook wat voor terug

Als je je zonnepanelen in Naarden laat installeren dan krijg je het beste advies. Zonnepanelen kopen is niet zomaar een uitgave, het is ontzettend duur. Natuurlijk zijn de panelen het geld ook echt waard, maar dat betekent niet dat je niet kritisch mag zijn gedurende het hele proces. Wij zouden bijvoorbeeld nooit aan je vragen om het hele bedrag van te voren aan ons te betalen. Wij werken met een aanbetaling, zodat wij er zeker van zijn dat je gaat betalen. De rest van het bedrag kan dan achteraf. Hierdoor weet jij zeker dat je het gewenste resultaat krijgt.

Pas op voor oplichters

Als je ergens zonnepanelen laat installeren waarbij ze het hele bedrag vooraf willen hebben moet je echt op je hoede zijn. Het zou namelijk best kunnen dat deze mensen gericht zijn op geld. Het is logisch dat ze na hun werk het geld willen hebben, want ze moeten ook rondkomen, maar het is wel iets om rekening mee te houden. Als je in één keer alles al hebt betaald zijn zij namelijk al zeker van hun inkomen, maar jij bent niet zeker van een goed resultaat. Je hebt immers al betaald, dus als je niet blij bent krijg je je geld echt niet terug. Als je zonnepanelen in Naarden laat installeren hoef je hier nooit bang voor te zijn.

Keuze in kleur

Wat veel mensen niet weten is dat er zwarte en blauwe zonnepanelen zijn. Wanneer je je zonnepanelen in Naarden op je dak laat zetten heb je keuze uit beide kleuren. Overleg met de installateurs wat voor je woning de beste optie is. Ze hebben natuurlijk beide hun voordelen en nadelen dus je moet echt voor jezelf afwegen waar je meer waarde aan hecht. Als je iets goedkoper uit wil zijn moet je bijvoorbeeld voor de blauwen gaan. Maar als je waarde hecht aan het feit dat de panelen niet echt opvallen op je dak moet je eerder voor de zwarte kiezen.