Hutbankie
Image default
Gezondheid

Ideaal en hard werken

Als je fanatiek bezig bent met het trainen van je lichaam dan is een goede bootcamp in Nijkerk echt wat voor jou. Dat is namelijk een ontzettend intensieve work-out die veel van je vraagt. Het is erg gevarieerd, dus je zult er verschillende spiergroepen mee aanspreken. Dit garandeert ook wel spierpijn voor de dag erna, maar dat betekent alleen maar dat je hard bezig bent geweest. Het leuke aan een bootcamp is, is dat het vrijwel altijd buiten is. We zullen dus wel een dag uitkiezen waarop het mooi weer gaat worden. Het is het fijnste als het droog is, maar het moet ook niet te warm zijn.

Een hele uitdaging

Als we naar buiten gaan om te trainen dan zullen we alles wat we kunnen gebruiken als tool om te sporten meenemen. Denk bijvoorbeeld aan een trap die je op moet rennen en daarbij je knieën zo hoog mogelijk op moet tillen. Of juist de trap af lopen en dan bij elke trede door je hurken moet zakken. Bij banken kan je goed hip thrusts doen, dat is een pittige oefening. Zo zul je zien dat als je een beetje creatief om je heen kijkt, je eigenlijk alles wel kunt gebruiken. Je hebt dus helemaal geen grote apparaten nodig om te sporten, maar alles wat je nodig hebt is buiten te vinden.

Je bent zo overgehaald

Het is dus zeker aan de raden om een bootcamp in Nijkerk te volgen, wie weet heb je hierna ook voldoende inspiratie opgedaan om hierna zelf aan de slag te gaan buiten. Wij doen de bootcamp in Nijkerk meestal met een klein groepje. Zo kan je tijdens het hardlopen lekker gezellig met iemand praten als je dat wilt. Het is dus een super toffe manier om fit te worden of blijven en daarnaast ook nog eens effectief. Bij ons mag je de eerste keer gratis mee, zo kan je op je gemak kijken of het wat voor je is. Als je eenmaal mee bent geweest, wil je waarschijnlijk nooit meer anders sporten.