Hutbankie
Image default
Auto's en Motoren

Auto snel verkopen

Waarom jouw Auto snel verkopen via een opkoper? Het grootste voordeel is dat de auto aangekocht wordt zonder tussenkomst van een derde partij. Daarnaast kopen zij echt alle auto’s in. Ongeacht het merk, model, kilometerstand en de staat van de auto. Zo kan u nieuwe auto’s, oude auto’s kapotte auto’s en zelfs ongekeurde auto’s aanbieden aan een opkoper. U hoeft alleen een kenteken op te geven en de gegevens worden er automatisch bij gezocht. Vervolgens doet de opkoper een bod op jouw auto en bepaald u of het bod wordt geaccepteerd.

Welke auto’s kopen opkopers?

Over het algemeen nemen opkopers vrijwel ieder voertuig aan. Schade of mankementen zijn geen probleem. Zelfs auto’s met verlopen Apk’s. Aan sommige opkopers kan u zelfs een bus verkopen. Vele van deze opkopers bieden zelfs een ophaaldienst aan wanneer het voertuig niet meer in staat is om verplaatst te worden. U hoeft uw auto slechts aan te melden en de opkoper doet de rest. Maak duidelijke afspraken met de verkoper over het aankopen van uw auto. Welke auto’s koopt een opkoper op?

  • Auto’s, zowel gekeurd als ongekeurd. Het mag een schadeauto zijn.
  • Bedrijfswagens
  • Campers

Waar moet u op letten als u uw auto verkoopt?

Controleer uw auto. Stap in de auto alsof het de eerste keer is dat u plaatsneemt. Welke dingen vallen u op en zijn er misschien toch meer gebreken dan u had verwacht? Geef de opkoper zekerheid, lever zoveel mogelijk documenten in bij de verkoop van de auto. Een (bewezen) goed onderhouden auto levert meer op. Wees bereikbaar tijdens de verkoop. De kans is groot dat een opkoper niet twee keer contact opneemt. Er staan namelijk veel auto’s te koop en nog meer mensen bieden hun auto aan via verschillende opkopers. Vraag een eerlijke prijs. Een eerlijke prijs kan lastig zijn, vooral wanneer u emotionele waarde hecht aan een auto.

Wat krijgt u voor een schadeauto?

Hoeveel u mag vragen voor een schadeauto is afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst het merk en het model. Ook is het belangrijk te weten hoeveel schade de auto precies heeft. Zoekt een opkoper? Autoinkoop24h is een bedrijf dat alle soorten voertuigen opkoopt.

https://autoinkoop24h.nl/