Hutbankie
Image default
Zakelijke dienstverlening

6 manieren om uw WordPress-vaardigheden direct te verbeteren

WordPress beheert meer dan 25% van het internet, waardoor het het meest populaire contentmanagementsysteem is dat er bestaat. Daarom is het geen verrassing dat WordPress zo’n belangrijk onderdeel van online marketing is geworden. Als u momenteel uw website beheert met WordPress en u wilt uw vaardigheden verbeteren, dan laat dit artikel u enkele eenvoudige manieren zien om dit te doen. Als je deze zes tips opvolgt, heb je geen enkele moeite om aan de slag te gaan!

Gebruik plug-ins

De meest voorkomende plug-ins die mensen op hun blogs gebruiken, zijn Jetpack en Yoast SEO. Jetpack is een reeks functies en services die de WordPress-ervaring verbeteren. Yoast SEO helpt je bij het optimaliseren van je berichten voor zoekmachines. Er zijn ook andere geweldige plug-ins die kunnen helpen met zaken als sociale media, abonnementen op mailinglijsten, analyses, beveiliging en meer!

Leer van de experts

Je hebt geluk, want we hebben je gedekt! Ons team van experts is er om ervoor te zorgen dat u het meeste uit WordPress haalt. Je hebt alles wat je nodig hebt om een ​​site te bouwen die is aangepast aan je behoeften en die gemakkelijk te onderhouden is.

We laten u zien hoe u WordPress installeert, het aanpast met een aangepast thema en een blog of winkel opzet. We leren u zelfs hoe u aangepaste berichttypen en taxonomieën maakt, zodat u georganiseerd kunt blijven. En als er ooit iets misgaat of als er iets nieuws is waarvan we denken dat u het moet weten, zijn we slechts een telefoontje verwijderd. Dus wilt u wat wordpress hulp en komt u er zelf niet uit? bekijk de website van Bas martens eens!

Ken de basis

WordPress is een van de meest populaire contentmanagementsystemen die tegenwoordig worden gebruikt. Het is robuust, flexibel en maakt grote aanpassingen mogelijk. Als je een beginner bent of geen tijd hebt om het te leren gebruiken, staan ​​we voor je klaar. Hier zijn enkele basisdingen over WordPress.

Wat is een contentmanagementsysteem (CMS)?

 

 

Een CMS beheert berichten en pagina’s die mensen op een website publiceren, van het bijwerken met nieuwe informatie tot het volledig verwijderen ervan. Het CMS biedt ook sjablonen voor het opmaken van tekst, afbeeldingen en andere items die op een website verschijnen. Wat doet WordPress? In tegenstelling tot sommige andere open-source softwarepakketten die beschikbaar zijn voor het maken van websites of blogs, is WordPress ontworpen voor gebruiksgemak.

Volg de beste SEO-praktijken

Om gevonden te worden door zoekmachines, zijn er een paar best practices die u in gedachten moet houden. Ten eerste is het belangrijk om een ​​beschrijvende titel en metabeschrijving te hebben voor elk bericht of elke pagina die je maakt. Dit maakt het voor crawlers van zoekmachines gemakkelijker om uw inhoud te indexeren. U moet ook trefwoorden in de inhoud zelf opnemen. Dit zijn woorden of zinsdelen die mensen in een zoekmachine kunnen typen wanneer ze informatie over uw onderwerp zoeken.

Zorg er ten slotte voor dat u vanuit de tekst van elk nieuw bericht dat u maakt, terugkoppelt naar andere berichten op uw website. Hierdoor kunnen mensen die een van uw berichten bezoeken, gemakkelijk andere artikelen over hetzelfde onderwerp vinden zonder dat ze daarvoor in de archieven hoeven te zoeken.

Blijf leren van anderen

Leer van de experts. Van tutorials voor beginners tot geavanceerde technieken, je vindt een schat aan kennis in deze behulpzame community. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, bladert u door de categorieën aan de linkerkant om te zien wat er beschikbaar is. U kunt ook op tags bovenaan elke pagina op onze site klikken voor meer informatie over specifieke onderwerpen. Het is niet nodig om alles zelf uit te zoeken als we hier zijn om te helpen!

Onderneem nu actie

Veel mensen bevinden zich in een situatie waarin ze een blog of website willen beginnen, maar niet over de tools of kennis beschikken die nodig zijn om dit te doen. Het is bijvoorbeeld niet ongebruikelijk dat iemand zijn eigen blog of webpagina wil beginnen en gewoon niet weet hoe hij de site moet opzetten of welke software hij nodig heeft.

Het goede nieuws is dat er talloze bronnen zijn die je tutorials geven over het gebruik van WordPress en andere soortgelijke programma’s. Er zijn zelfs enkele geweldige bronnen waar u in één keer voor hosting kunt betalen, een domeinnaam kunt kopen en een deskundige installatieservice kunt krijgen.