Hutbankie
Image default
Mode en Kleding

Festivals en bucket hats

Festivals en bucket hats

Ben jij een echte festival liefhebber en draag je daarbij graag je mooiste festival outfit? Probeer je outfit eens te combineren met een bucket hat. Deze hoedjes zijn weer helemaal terug van weggeweest en maken je festival outfit helemaal af. De bucket hats zijn goed te combineren met wat lossere shirts en broeken, zo creëer je een typische streetwear look. De hoedjes beschermen je bij slecht weer tegen de regen en zijn bij goed weer een handige zonbeschermer.

 

Reversible bucket hats

Een nieuw en nu al ontzettend populair ontwerp is de reversible bucket hat. Deze hoedjes zijn aan twee kanten te dragen en zijn dus omkeerbaar. Je koopt in dit geval dus twee verschillende hoedjes in één. Dit is voor de festivals super handig. Stel je bijvoorbeeld voor dat je overdag een lichte kleur zoals wit, roze of geel kunt dragen en savonds kunt wisselen naar zwart, blauw of bruin. Zo staat je bucket hat echt altijd goed. Enkele mooie en kwalitatief goede reversible bucket hats vind je bij mybuckethat. Dit merk heeft zich op het gebied van bucket hats razendsnel ontwikkeld en biedt nu een heerlijke collectie hoedjes aan. Ook voor normale classic bucket hats kun je bij dit merk goed terecht.

 

Leuke logo’s

Wat de bucket hats zo populair maakt zijn de verschillende soorten grappige logo’s die vaak hand in hand gaan met de hoedjes. Dit in combinatie met felle en vrolijke kleuren blijkt een gouden formule voor de festivals. Mensen worden er simpelweg blij van. Dus heb jij al een bucket hat in je kast liggen of ga je er binnenkort eentje aanschaffen? Let dan eens op de kleuren en logo’s. Ben je geen fan van felle kleuren? Geen paniek, ook casual bucket has zijn overal te vinden. Deze hoedjes zijn misschien makkelijker te combineren met je casual outfit. Waar je uiteindelijk ook voor kiest. Een bucket hat is altijd goed!

https://mybuckethat.nl/