Hutbankie
Image default
Beauty en verzorging

Schoonheidssalon Den Haag voor een stralende huid

Met deze ervaren schoonheidssalon Den Haag verdwijnen uw huidklachten als sneeuw voor de zon. Vervelende, droge vlekken op het gezicht of rode onzuiverheden zijn altijd erg vervelend op uw gezicht. Je ziet de vlekjes namelijk vrij snel en doordat de huid van het gezicht dun is, is het ook veel gevoeliger. Gebruik van de verkeerde producten kan dus ook een hoop irritatie opleveren. Bij Schoonheidssalon Den Haag hebben ze al 45 jaar ervaring in huid- en lichaamsverzorging en helpen ze graag verder met jouw klachten. Laat je vandaag nog helpen!

Bij Schoonheidssalon Den Haag kun je voor alles terecht

Bij Schoonheidssalon Den Haag werkt uitsluitend personeel dat bekwaam genoeg is om de behandelingen uit te voeren. Dat er een professioneel aan het werk is, merk je dus ook tijdens de behandeling. Wanneer u een afspraak maakt, luisteren wij graag naar uw wensen en proberen we uw wensen te realiseren. Dit is ook mogelijk door ons uitgebreide aanbod van behandelingen.

De gezichtsbehandelingen die wij aanbieden doen wij door middel van de BABOR Face Treatment. Deze behandelingen zijn gefocust op de individuele behoeftes van elk huidtype om uw huid weer zo mooi laat stralen. Het is mogelijk om een luxe behandeling te krijgen om het hele gezicht inclusief massage, make-up en epileren van de wenkbrauwen weer mooi te hebben. Maar bieden wij ook een kennismakingsbehandeling zodat u onze manier van werken leert kennen.

Ook voor permanente make-up helpen we bij Schoonheidssalon Den Haag u graag en kunnen we u voorzien in permanente make-up voor wenkbrauwen, lipliner en eyeliner. Ook kunt u dit binnen twee jaar voor een lage prijs laten bijwerken om het resultaat te behouden. Maar ook voor uw hele lichaam, handen, voeten en benen kunnen we u van dienst zijn en toveren we uw huid weer om in een gezonde, stralende variant.