Hutbankie
Image default
Zakelijk

Goedkope kantoormeubelen

Vandaag de dag lijkt alles duurder te worden. Niet alleen ons voedsel, maar ook kleding en de inrichting van de woning of bedrijf. Gelukkig zijn er bedrijven bezig om hier wat aan te veranderen. Neem nu Mauron. Een bedrijf die gespecialiseerd is in tweedehands kantoormeubelen. Dit bedrijf bestaat sinds 2011 en is begonnen in een opslaghal.

Per toeval kregen zij de vraag om een pand leeg te halen en dit voor een interessante kostenvergoeding. Hiermee is dit bedrijf gestart en dit was een schot in de roos. Inmiddels hebben zij al meerdere bedrijven leeggehaald en de spullen die hierin staan knappen zij weer op. Tegen zeer interessante prijzen verkopen zij de betreffende meubelstukken weer. Hierdoor kunnen andere bedrijven voor een leuke prijs hun bedrijf of kantoor inrichten. 

 

Bureaustoelen en vergaderstoelen

 

Ben jij op zoek naar een betaalbare bureaustoel, een tafel of een kast, dan ben je hier bij Mauron aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment aan tweedehands en refurbished meubelstukken. Voordeel is dat je hier niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen, maar de kwaliteit bijzonder goed is. Inmiddels hebben al meerdere bedrijven hier een nieuwe inventaris aangeschaft.

Mooie nieuwe stoelen en bureaus voor alle medewerkers. Tevens de nodige kasten om alle spullen in op te bergen en veel meer. Ook particulieren die veel thuis werken hebben hierdoor een werkplek kunnen creëren tegen een zeer aantrekkelijke prijs.