Hutbankie
Image default
Scanning

Volg fysio in Amsterdam Zuid

Dagelijks behandelen wij bij fysio in Amsterdam Zuid meer dan 500 patiënten met pijn(klachten) tijdens slapen, je jas aan doen, bukken, je veters strikken of beperkingen in de dagelijkse bewegingen en houdingen zijn niet fijn, daar wil je duidelijkheid over hebben. Wat kan of mag je doen en wat juist niet. Moet er een röntgenfoto gemaakt worden? Is ijs een goede therapie? Moet ik blijven bewegen of is rust beter? Is fysiotherapie een oplossing? Allemaal vragen waar je snel een antwoord op wilt hebben, het liefst door een fysiotherapeut die er verstand van heeft. Een fysio in Amsterdam Zuid die gepassioneerd is om mensen te helpen.  Dan ben je bij ons op het juiste adres.

De fysio in Amsterdam Zuid

De fysiotherapeut van fysio in Amsterdam Zuid  is specialist op gebied van het bewegen van het menselijk lichaam en streeft ernaar om uw klachten zo snel als mogelijk te verhelpen.Om deze vragen beantwoord te krijgen ben je bij de fysiotherapeuten van fysio in Amsterdam Zuid aan het goede adres. Wij doen niks liever dan mensen helpen, op weg helpen, terug naar hun dagelijkse activiteiten of hun oude sportniveau.

Werkwijze fysio in Amsterdam Zuid

Tijdens de intake volgt na een vraaggesprek een lichamelijk onderzoek. In het gesprek stelt de fysiotherapeut van fysio in Amsterdam Zuid vragen over je klachten; bijvoorbeeld hoe ze ontstaan en wanneer ze toenemen of verminderen. Het lichamelijk onderzoek, waarbij fysiotherapeut of de manueel therapeut je houding, bewegingen en je gewrichten onderzoekt wordt vastgesteld waar de oorzaken van je klachten vandaan kunnen komen. Samen met de patiënt beslist de fysiotherapeut of fysio in Amsterdam Zuid zinvol is. Is dat het geval, dan bespreekt de fysiotherapeut met de patiënt een aanpak voor de verdere behandeling. Zo heb je dus meteen na de eerste afspraak duidelijkheid over het vervolg.