Hutbankie
Image default
Eten en drinken

Lekker gezond limonade drinken?

Kinderen zijn gek op limonade en frisdrank maar het is niet goed voor hun gezondheid omdat ze nog hard aan het groeien zijn, zelfs voor volwassenen is het niet goed.

Limonade zit vol met suiker en andere toevoegingen zoals kleurstoffen. Frisdrank is nog erger met nog meer verschillende soorten suikers en toevoegingen. Diverse experimenten zijn door mensen thuis uitgevoerd en de resultaten hiervan op YouTube gezet. Je ziet in de filmpjes bijvoorbeeld wat er over blijft na het koken van frisdrank. Wat er overblijft is een smerig zwarte teerachtige substantie en dit gaat allemaal ons lichaam binnen.

Een gezonde maar lekkere alternatief is dus nodig en dit is Aruba drink. Hier zit suiker van de vruchten zelf en je hebt keuze uit diverse fruitsmaken bij Aruba drink. Zo is de limonade lekker zoet maar toch gezond en kinderen vinden het ook heel lekker. De prijs van Aruba drink is ook heel laag en kost gewoon hetzelfde als standaard limonade. Het is dus niet een van die dure alternatieven die veel bedrijven mensen proberen aan te smeren voor hun gezondheid. Aruba drink is gewoon lekker en ook nog eens op een gezonde manier samengesteld.

horecagoedkoop.nl/

delimonaderij.nl/