Hutbankie
Image default
Aanbiedingen

Je werknemers de pauze bieden die ze verdienen? Dit is wat je moet weten!

Je werknemers de pauze bieden die ze verdienen? Dit is wat je moet weten!

Jij als werkgever weet waarschijnlijk als geen ander hoe het is om hard te werken. Om terecht te komen waar je nu bent en nu staat, was het nodig om je handen uit de mouwen te steken en om de boel met beide handen aan te pakken. Nu je dit weer even duidelijk op je netvlies hebt, is het ook wel eens goed om te kijken naar het harde werk van je werknemers en hun vermogen om dingen met beide handen aan te pakken. 

Als dit voor jouw werknemers ook van belang is, is het ook best goed om eens een beetje na te denken over de pauze die je ze over het algemeen aanbiedt. Is het mogelijk om hier het één en ander in te verbeteren of zijn dingen goed zoals ze nu zijn? Om je wat antwoorden en inzichten op en in deze vraag te bieden, hebben we dit blog voor je geschreven. Lees dus vooral snel verder als je jouw werknemers de pauze wilt bieden die ze verdienen!

Los van de werkzaamheden

Als iets belangrijk is tijdens het houden van pauze is het wel dat de werkzaamheden even totaal uit het hoofd moeten worden gezet. Sommige werknemers eten hun brood achter hun bureau of kiezen ervoor om bij hun werkzaamheden te blijven zitten. Dit is verre van handig.

Jij als werkgever zou op momenten als deze in moeten grijpen en de mogelijkheid moeten bieden om jouw werknemers écht even los te maken van hun werkzaamheden. Zorg er bijvoorbeeld eens voor dat jouw werknemers in staat zijn om een lekkere wandeling te maken in hun pauze of om even te sporten in de omgeving. Op deze manier is het focussen straks beter te doen en zijn de resultaten beter dan ooit tevoren!

Interactie in je pauze

Het is ook niet verkeerd om vooral de interactie wat op te zoeken tijdens de pauzes. Hiermee bedoelen we niet dat je uren moet kletsen bij het koffiezetapparaat, maar eerder dat er mogelijkheden zijn om eens lekker een gesprek aan te gaan in een relaxte omgeving met lekkere stoelen. Het is dus ook niet gek dat de inrichting van het kantoor waar je in werkt hier een grote rol bij speelt. Integreer bovenstaande punten in de pauzes die jij jouw werknemers biedt en verzeker jezelf straks van prachtige resultaten voor jou, het bedrijf en je werknemers!

 

https://katoprojecten.nl/