Hutbankie
Image default
Energie

Geen radiatoren meer met de radiatorbekleding op maat

Ben je die radiatoren in je woning ook helemaal zat? Dan is de radiatorbekleding op maat een perfecte manier om te zorgen dat deze niet meer zo opvallen en juist een toevoeging kunnen zijn aan je interieur. Met een radiatorbekleding op maat creëer je namelijk niet alleen maar een soort schuilplek voor de lelijke en afzichtelijke radiatoren die het interieur niet echt ten goede doen, maar heb je juist een extra element in je woning dat het interieur aankleedt en ook nog eens praktisch erg handig is. De radiatorbekleding op maat is namelijk een kast om de radiator heen dat kan dienen als een soort vensterbank, maar je kunt ook de radiatorbekleding op maat aankleden door hier bijvoorbeeld een leuke plant op te plaatsen. 

Een zo onopvallend mogelijke oplossing

Wil je niet dat de radiatorbekleding op maat zo erg opvalt, dan kan je deze in precies dezelfde kleur als de muur laten aanleveren. Je hebt dan niet echt dit dat de radiatorbekleding op maat om de radiator heen zit en kunt toch genieten van de voordelen die het verder te bieden heeft. Het verbloemt de radiator die erachter zit en heeft daarnaast nog wel de specificaties die een radiator nodig heeft. Je kunt de warmte nog laten ontsnappen door de luchtgaten die hierin zitten verwerkt. Wel moet je er rekening mee houden dat je de radiatorbekleding op maat niet te dicht tegen een bank of tafel aanzet, zodat de warmte wel vrij kan komen. 

Ontwerpen van de radiatorbekleding op maat

Je kunt een radiatorbekleding op maat laten ontwerpen voor jouw woning, want er zij veel ombouwen mogelijk. Deze worden helemaal gemaakt naar jouwe stijl van het interieur waar het in zal worden geplaatst. Het is de bedoeling dat de radiatorbekleding op maat zo min mogelijk opvalt. Het wordt op maat gemaakt, zodat dit mooi om de radiator heen zal passen.