Hutbankie
Image default
Aanbiedingen

EPDM is een goede keuze qua dakbedekking

Je hebt het misschien al wel eens gehoord maar EPDM is een uitstekende keuze als het gaat om dakbedekking. Er zijn natuurlijk ook genoeg andere opties, maar die bieden niet dezelfde zekerheid en kwaliteit als EPDM wanneer we het hebben over dakbedekking. Wat er dan precies zo goed is aan EPDM komt in dit blog aan bod. Lees dus gauw verder en kom er achter of het wat voor jou is!

Eerst een kijkje naar de overige opties

Om aan te geven wat er beter is aan EPDM dan de overige keuzes die je als consument hebt om je dak te beschermen tegen de elementen zullen we EPDM vergelijken met andere populaire opties. We beginnen met dakpannen, iedereen kent ze wel. Dakpannen zijn in vrijwel elke straat huizen in Nederland te vinden. Het zal dan waarschijnlijk wel een goede keuze zijn qua dakbedekking. En dat klopt ook, dakpannen zijn goedkoop en gemakkelijk te leggen. Dankzij de structuur is het waterdicht, maar hier komt ook het eerste nadeel. Wanneer de structuur niet langer integer is, bijvoorbeeld dankzij een missende dakpan na een storm, zal er liters water mee naar binnen komen wanneer het regent. Niet echt ideaal dus. Dan kennen we allemaal ook nog het rieten dak. In alle eerlijkheid is dit wel het beste dak voor op je huis. Het koelt in de zomer en houdt warmte vast in de winter, wanneer het regent is het waterdicht zonder uitzonderingen en het ziet er heel knus uit. Helaas betaal je hier ook de volle prijs voor. Qua onderhoud is het ook geen pretje. Laten we nu eens kijken wat een EPDM dak jou kan bieden.

De voordelen van EPDM

EPDM is waterdicht, altijd! Het is gemakkelijk te leggen en vooral voor platte daken de beste optie. Het kan zijn dat het in de zomer warm wordt, daarom kun je het beste kiezen voor het wit verven van je dak zodra de EPDM ligt. EPDM dakbedekking kopen kun je het beste doen bij EPDM Tigt. ZIj bieden een eerlijke prijs en goede service!

https://www.epdm-tigt.nl/