Hutbankie
Image default
Vakantie

Bij camping Achterhoek begint je vakantie goed

Camping Achterhoek is het perfecte contrast tussen natuur en centrum. Op de minicamping kun jij heel makkelijk je tent opzetten en genieten tussen de prachtige natuur van de Achterhoek. Een vakantie in Nederland is steeds populairder geworden, en juist het karakteristieke van de Achterhoek doet al veel toeristen goed. Ervaar dit nu zelf ook en kampeer op Camping Achterhoek! U zal als een nieuw mens weer gaan vertrekken!

 

Op Camping Achterhoek is genoeg plek

Camping Achterhoek vind je in het natuurgebied dat op de rand van het centrum van Lichtenvoorde is. Je bent vanuit je tent op loopafstand van alle faciliteiten van de stad, maar ervaart wel de vredige natuur van de Achterhoek. Een fijne locatie als deze vraagt natuurlijk om buitensport, en met de velen fiets- en wandelroutes zal je tijdens je vakantie op Camping Achterhoek ook alles eruit halen. Op de camping slaap je tussen de bomen en vijverpartijen waardoor het even lijkt alsof je uit Nederland bent.

 

Op de camping zijn er 25 comfortplekken te vinden met stroom, water, een eigen afvoer, een sanitair gebouw met 6 toiletten en 6 douches, vloerverwarming en zelfs een afwasgelegenheid. Je ontkomt dus aan niets op de camping. Door het contrast van de groene natuur en het bruisende stadsleven van Lichtenvoorde ervaar je veel rust, maar zonder de gemakken van een stad te missen.

 

De camping is niet het hele jaar open, gedurende de winterperiode doen wij namelijk ook onze winterslaap. Vanaf 29 maart bent u weer bij ons welkom en kunt u tot eind oktober genieten van de groene natuur die de Achterhoek rijk is.

 

Voor reserveringen en eventuele tarieven verwijs ik u graag door naar onze website. Wij staan klaar om u te verwelkomen en een fijn verblijf aan te bieden.