Hutbankie
Image default
Verbouwen

Wanneer is het handig om een nooddouche te huren?

Een mobiele douche tijdens renovaties

Elke badkamer moet op een gegeven moment wel eens gerenoveerd worden. Op deze manier fris je het interieur niet alleen op, maar kan je ook meteen nakijken of alle fittingen en armaturen nog naar behoren werken. Een badkamerrenovatie is echter zeer lastig. Zeker als je slechts over één doucheruimte beschikt, kunnen de werkzaamheden heel wat problemen veroorzaken. Gelukkig heb je tegenwoordig de mogelijkheid om een nooddouche te huren. Een nooddouche is een mobiele douche die je op eender welke plek in je woning kan plaatsen, zodat je je gewoon dagelijks kan blijven douchen.

Een nooddouche huren doe je bij een specialist

Een nooddouche huren doe je best bij een specialist zoals Showerrent. Showerrent beschikt namelijk over verschillende soorten mobiele douches en neemt ook de installatie en het vervoer voor zijn rekening. Alle nooddouches van deze expert worden trouwens met een warmwatervoorziening en een afvoerpomp geleverd. Het enige waar jij voor moet zorgen, is een wateraansluiting en een stroompunt. Met een nooddouche van dit gespecialiseerd bedrijf kan je je overal douchen en moet je helemaal niets aan comfort inleveren!

Het ruime assortiment aan nooddouches van Showerrent

Showerrent beschikt over verschillende nooddouches in alle mogelijke uitvoeringen. Zo hebben ze bijvoorbeeld kleinere douchecabines voor beperkte ruimtes. Deze modellen worden vaak gebruikt bij korte werkzaamheden en worden vaak in een bergruimte of op zolder geplaatst. Verder kan je ook voor een luxe mobiele douche kiezen. Deze douches lijken op een echte badkamer. Ze zijn namelijk uitgerust met een toilet, een douche, een zitje en een hele wastafel. Ten slotte heeft Showerrent ook aan de mindervaliden gedacht. Hun zorgdouches zijn namelijk erg ruim. Rolstoelgebruikers kunnen ze zonder probleem betreden en ook patiënten met een thuishulp kunnen van deze ruime exemplaren gebruik maken.

Douches van de beste kwaliteit en een uitstekende dienstverlening

Als je badkamer tijdelijk niet toegankelijk is of als je een groot evenement organiseert, is een nooddouche huren de ideale oplossing. Zeker als je voor een nooddouche van Showerrent kiest. Deze uitstekende douchecabines zijn namelijk erg eenvoudig te installeren en zorgen voor het nodige comfort. Bovendien worden ze tegen een erg scherpe prijs verhuurd en staan de vakmannen je tijdens het hele proces bij. Een nooddouche huren bij Showerrent is dan ook een voordelige en gemakkelijke oplossing waar je alleen maar voordeel uit haalt!

https://www.showerrent.nl/