Hutbankie
Image default
Woning en Tuin

Gek op markies zonwering!

Wij zijn gek op markies zonwering! Jij ook? Markiezen zag je een tijdje niet zo heel vaak meer in Nederland en België, maar dat is nu wel anders! Er zijn tegenwoordig nieuwere modellen en ook is het aanbod veel breder.

Dat maakt het natuurlijk alleen maar leuker, want meer kleuren, want meer stijlen, want nieuwe designs en ga zo maar door! Markies zonwering is niet langer dat ouderwetse stukje zonwering zoals je gewend bent, maar volledig in een nieuw jasje en ook nog eens aanzienlijk goedkoper wanneer je jouw markies online koopt!

Waarom markies zonwering

Markiezen zijn een perfecte soort zonwering, die vooral niet mag ontbreken wanneer je jouw woning van een uniek design wil voorzien. Met een markies zonwering kun je echt alle kanten op. Vroeger was het al een heel sierlijk type zonwering, maar tegenwoordig is er nog veel meer mogelijk!

Zo kan authentiek worden gecombineerd met modern om zo bij een barok stijl te creëren. En aangezien dit helemaal in is, mag jij raden wat er tegenwoordig gebeurt!

Waar koop je markiezen zonwering

Markiezen zonwering koop je bij jou in de buurt, maar wij raden het wel af om bij een bouwmarkt langs te gaan, tenzij je veel wilt betalen voor weinig kwaliteit natuurlijk! Nee, markiezen koop je het beste bij een speciaalzaak en die vind je bij jou in de buurt en indien dit niet het geval is tegenwoordig ook gewoon online!

Online markiezen zonwering kopen heeft verschillende voordelen, maar de grootste is toch wel de prijs! Die is aanzienlijk lager (tot wel 30%) wat te maken heeft met  het feit dat je vaak zelf voor het inmeten en monteren moet zorgen. Je krijgt daar wel weer prachtige markiezen voor terug, tegen een aantrekkelijke en lage prijs!

Wat kosten markiezen dan?

Ik hoor het je vragen, maar markiezen zijn maatwerk en hierdoor verschillen de prijzen per markies en per aanbieder. Toch vind je online al een markies vanaf €299, maar dan wel bij de goedkoopste webshop die gespecialiseerd is in markiezen.

Ga jij voor een markies met een effen kleur of een kleurcombinatie? De mogelijkheden zijn eindeloos!