Hutbankie
Image default
Rechten

Fiscaal advocaat Rotterdam voor tegenwicht aan de overheid

Je kan in Nederland te maken krijgen met talloze instanties die toezicht houden of handhaven. Denk aan de Belastingdienst, de FIOD of de Inspectie SZW. Soms loopt een situatie uit op een conflict of geschil met de overheid. Om je recht te kunnen halen is de expertise van een ervaren fiscaal advocaat in Rotterdam dan zeer welkom. Een gespecialiseerde advocaat heeft namelijk de benodigde vakkennis en praktijkervaring op het gebied van fiscale juridische dienstverlening. Hij of zij kan praktische oplossingen bieden die tegemoet komen aan je prioriteiten.

Wat doet een fiscaal advocatenkantoor in Rotterdam?

Een advocaat die gespecialiseerd is in fiscale zaken kan je ondersteunen bij vraagstukken en geschillen op fiscaal gebied en bij procedures die je volgt voor de Belastingdienst. Zo heeft een fiscaal advocaat Rotterdam ervaring met bezwaar- en beroepsprocedures en met fiscaal boeterecht. Ook zaken die te maken hebben met fiscaal strafrecht en invorderingsrecht kennen geen geheimen voor advocaten met als specialisme belastingrecht. Als je je door een fiscaal advocaat laat vertegenwoordigen, dan krijgt je ten slotte ook professionele hulp bij cassatieprocedures bij de Hoge Raad.

Advies van een advocaat fraudezaken Rotterdam

Het is niet altijd mogelijk om onderzoek en handhaving te voorkomen. Heb je juridische bijstand in een zaak nodig die gaat over fraude, dan is de ondersteuning van een advocaat fraudezaken Rotterdam onmisbaar. Een advocatenkantoor met het specialisme fiscaal strafrecht kan je deskundig adviseren over de te volgen koers. De juristen van een advocatenkantoor voor fraudezaken hebben veel ervaring met verschillende soorten strafzaken op het gebied van economisch strafrecht en commuun strafrecht, waaronder bijvoorbeeld witwassen en valsheid in geschrifte vallen.

Samenwerking tussen advocaten bij Libertas Advocaten

Ondernemers en particulieren die te maken hebben met lastige procedures op belastinggebied of die te maken hebben met fiscaal strafrecht hebben uiteraard behoefte aan een helder advies over hun juridische positie en aan een doeltreffende strategie. Een van de advocatenkantoren die de expertise van verschillende rechtsgebieden combineert, is Libertas Advocaten. Binnen dit kantoor vindt een samenwerking plaats tussen strafrechtadvocaten en advocaten die alles weten van fiscaal recht. Dit kantoor, dat je ondersteunt bij fiscale procedures en fraudezaken, is gevestigd in Rotterdam en staat bedrijven en particulieren bij in Zuid-Holland. Je kan hier terecht voor hulp tegenover de handhavende overheid, die goed betaalbaar is. Vooraf maak je duidelijke afspraken over de tarieven.

https://www.libertasadvocaten.com/